Prozori

Obezbedite za svoj dom i poslovni prostor kvalitetne PVC i ALU prozore.

Kada je reč o stolariji možemo Vam ponuditi rešenja najboljeg kvaliteta. Bilo da se radi o PVC ili Aluminijumskoj stolariji nudimo nekoliko rešenja. Pogledajte kompletnu ponudu.

Prozori se izradjuju po evropskim standardima. Naši prozori poseduju sledeće osobine:

  • Odličnu zvučnu izolaciju
  • Odličnu termičku izolaciju
  • Veliku mehaničku izdržljivost
  • Laki su za održavanje

U zavisnosti od želje kupca prozori se mogu praviti u raznim oblicima i dimenzijama, a prilikom izbora istih u obzir moramo uzeti efikasnost kao i estetiku. Prilikom izbora i ulaganja novca u prozore kroz uštedu energije uloženo će Vam se vrlo brzo vratiti.
Prozore proizvodimo u svim dimenzijama, oblicima i načinima otvaranja. Pri izradi prozora koristimo kvalitetne okove.

Otkrijte bolji kvalitet života

Kommerling 76 je najmoderniji i najbolji sistem za prozore i vrata u svojoj klasi. Najviši kvalitet, značajna ušteda u troškovima grejanja, optimalna zaštita od buke, sigurna zaštita od provala i širok spektar opcija dizajna – sa Kommerling 76 povećavate kvalitet svog života i donosite pravu odluku.

 

Najbolji prozorski sistemi u svojoj kategoriji

Kommerling76 ne poynaje kompromise, već Vam pruža sve pogodnosto modernih prozora.. Od dizajna preko funkcije, fizike i gradnje i izolacionih vrednosti, pa sve do zaštite životne sredine iočuvanja vrednosti, zadovoljava sadašnje, a pre svega buduće zahteve.

Inovativne tehnologije

Konstrukcija Kommerling 76 je tako inovativno dizajnirana, da se mogu upotrebiti 3-struka stakla ili specijalna funkcionalna stakla debljine do 48 mm. Zahvaljujući inteligentnim tehnologijama pričvrščivanja, profesionalna instalacija je brza, čista, i bez velikih troškova. Zamena starih prozora modernim prozorima Kommerling 76 predstavlja dakle jednostavan posao.

Kommerling76

Sistem za prozore i vrata sa ugradnom dubinom od76 mm.

Velika ušteda troškova i energije zahvaljujući novom vrhunskom sistemu izolacije od 76 mm- Ui-vrednost = 1,0 W(m2K) već u sandardnoj režiji.

Povećanje kvaliteta života savršenom zaštitom od buke.

Više sigurnosti uz integrisanu zaštitu od provala.

Lako za održavanje zahvaljujući robusnim površinama otpornim na vremenske uslove.

Trajna vrednost zbog dugotrajnog i najboljeg kvaliteta.

Jednostavnost rukovanja i pouzdana funkcionalnost zahvaljujuci najnovijoj tehnologiji.

Dostupni u beloj i verziji sa jednobojnim folijama ili sa drvenim strukturama.

OTVORENI ZA NOVE PERSPEKTIVE

Prostor za kreativnost nastaje između želja i realnosti. Sa novom generacijom Kommerling 88plus otvara se prostor za kreativna i istovremeno ekonomična rešenja uređivanja prostora. Kommerling 88plus – predstavlaj novu slobodu za realizaciju individualnih rešenja.

Nova merila uspostavljaju standarde

Ono što se danas gradi, obeležava životnu okolinu budućih generacija. Zbog toga se mora uvek razmišljati o tome kakvu arhitekturu i koju tehnologiju ostavljamo budućim generacijama. Pri tome se sve više poklanja pažnja rastućim zahtevima za energetskom efikasnošću kao i brižljivim rukaovanjem resursima, ali izaštitnoj funkciji kuće, kao mesta sigurnog i prijatnog boravka. Inovacije kao što je najnovija generacija plastičnih profila Kommerling 88plus pružaju odgovor ovakvim zahtevima. Sa novim Premium sistemom prozora Kommerling 88plus pruža arhitektama i građevinarima sve ono što je danas moguće, kako bi se budući životni prostori odgovarajuće uredili.

Kommerling kao prvi proizvođač cele branše, zamenio je olovo kao stabilizator ekološkim kalcijum/cinkom. Konsekventna odluka za trajnost čini da je Kommerling 88 plus sigurna investicija za budućnost.

Odgovarajuća rešenja prema  Vašim zahtevima

Kommerling 88plus predstavlja do sada nedostižni stepen kvaliteta u razvoju prozorskih profila od plastike. To je inteligentna konstrukcija novih generacija profila, koja je obezbedila izuzetan porast vrednosti za toplotnu i zvučnu izolaciju, za sigurnost i ekonomičnost.

Kommerling 88plus je vrhunski proizvod koji kreira novi kvalitet u građevinarstvu i stanovanju.

Visoko izolacioni 6-komorni sistem srednjeg zaptivanja sa 88 mm dubine ugradnje, s pravolinijskim diyajnom i elegantnim izgledom profila.

Inovativnim prevojnim zaptivkama krila i zakošenim čeličnim armiranjem – koji od sistema čini 7-komornu konstrukciju – postižu se izuzetne karakteristike toplotne zaštite Ui vrednosti = 1,0 W/(m2K)

Tri nivoa zaptivanja sa centralno postavljenom termo srednjom zaptivkom, garantuju visoku zaštitu od udara kiše, optimalnu zaptivenot od vetra i izuzetnu zvučnu izolaciju, do 48dB (SSK5)

  • Ispitivanje na provale – klasa otpornosti 2
  • VIsina prostora za prozorske zidove – krilna vrata do 2,5 m visine
  • Veliki spektar zastakljivanja od 22-54 mm, za primenu specijalnih funkcionalnih stakala
  • Optimalna ekonomičnost, ekološka usklađenost, dugotrajnost i stabilnost